Paradise ABu Soma Resort

Destinácia: Egypt » Hurghada » Soma Bay

****x
Paradise ABu Soma Resort
Paradise ABu Soma Resort Paradise ABu Soma Resort Paradise ABu Soma Resort
Paradise ABu Soma Resort Paradise ABu Soma Resort Paradise ABu Soma Resort






Termín: od 14.11.2024 do 21.11.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1356136
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 85461958
Cena od: 289,00 €
+ príplatky od: 289,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Potápanie


Paradise ABu Soma Resort   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi fitness centrum miniklub tobogán bazén vnútorný bazén vyhrievaný tenis stolný tenis wellness, spa sauna volejbal masáž šnorchlovanie potápačské centrum jacuzzi, vírivka TV detský bazén detské animácie detské ihrisko plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od centra: 5 km
Od letiště: 45 km
Úvod:
Paradise Abu Soma Resort je hotelový komplex nachádzajúci sa v krásnej oblasti pri Červenom mori v Egypte. Ponúka jedinečnú kombináciu elegantného prostredia, kvalitných služieb a bohatých možností pre relaxáciu aj aktívny oddych. Hotel je ideálny pre rodiny s deťmi, páry aj jednotlivcov, ktorí hľadajú nezabudnuteľnú dovolenku plnú komfortu a zážitkov. S priamym prístupom na pláž, možnosťou potápania a šnorchlovania, ako aj širokou ponukou reštaurácií a barov je Abu Soma Resort skvelou voľbou pre tých, ktorí túžia po odpočinku v krásnom prostredí. Hotel sa nachádza približne 45 km od letiska Hurghada (HRG) a 5 km od centra oblasti Abu Soma, čo zabezpečuje pohodlnú dostupnosť ku všetkým atrakciám a miestnym aktivitám.

Vybavenie:
vstupná hala s recepciou, hlavná reštaurácia, niekoľko a la carte reštaurácií s rôznorodou kuchyňou (za poplatok), lobby bar, plážový bar, bar pri bazéne, bazén, detský bazén, vyhrievaný bazén, ležadlá, slnečníky a plážové osušky (zadarmo), tenisové kurty, plážový volejbal, stolný tenis, posilňovňa, vodné športy (za poplatok), sauna, parný kúpeľ, masáže, vírivka, kozmetické procedúry (za poplatok), animácie pre deti, detské ihrisko, miniklub, obchod.

Ubytovanie:
Dvojlôžková izba s výhľadom na more/do záhrady, vlastné socialne vybavenie (sprcha/vaňa, WC, sušic vlasov), klimatizácia, telefón, trezor, TV/SAT, minibar (za poplatok), Wi-fi za poplatok, terasa alebo balkón

Stravovanie:
All inclusive

Oficiálna kategória:
****

Naše hodnotenie:
Hotelový komplex Paradise Abu Soma Resort, ktorý sa nachádza v krásnej oblasti pri Červenom mori v Egypte. Ponúka elegantné prostredie, kvalitné služby a bohaté možnosti pre relaxáciu aj aktívny oddych. Hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie – rodiny s deťmi, páry aj jednotlivcov, ktorí hľadajú nezabudnuteľnú dovolenku plnú komfortu a zážitkov.


Popis:
 Ponúka jedinečnú kombináciu elegantného prostredia, kvalitných služieb a bohatých možností pre relaxáciu aj aktívny oddych. S priamym prístupom na pláž, možnosťou potápania a šnorchlovania, ako aj širokou ponukou reštaurácií a barov je Abu Soma Resort skvelou voľbou pre tých, ktorí túžia po odpočinku v krásnom prostredí.
 

Kalkulácia zájazdu:

Paradise ABu Soma Resort:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)