Evita Resort

Destinácia: Grécko » Rhodos » Faliraki

****x
Termín: od 10.10.2024 do 17.10.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1351462
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 84562010
Cena od: 376,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Naturizmus, Baby friendly


Evita Resort   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program miniklub tobogán parkovisko stolný tenis bicykle TV detské animácie detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis
Od pláže: 600 m
Od centra: 2 km
Od letiště: 20 km
Úvod:
Hotel Evita Resort ponúka komfortné ubytovanie vhodné pre rodiny aj páry, ktoré hľadajú relax blízko centra aj pláže. So svojimi službami a zařízením je ideálnym miestom pre oddychovú dovolenku.

Poloha:
Evita Resort sa nachádza v oblasti Faliraki, je vzdialená cca 600 m od pláže Kathara a cca 500 m od nudistickej pláže Mantomata. Do živého strediska Faliraki s mnohými obchodmi, tavernami a barmi sa dostanete po 1,5 km príjemnej prechádzky. Medzinárodné letisko (RHO) je vo vzdialenosti zhruba 20 km od hotela.

Hotel:
vstupná hala s 24-hodinovou recepciou, vonkajší bazén, bazén s 3 tobogánmi, reštaurácia, bar, bar pri bazéne, slnečná terasa na opaľovanie s ležadlami a slnečníkmi, požičovňa bicyklov, požičovňa áut, obchod so suvenírmi, parkovisko, výťahy, detské ihrisko, stolný tenis, miniklub, minimarket, hotelové animácie pre deti aj dospelých

Izby:
Hotel ponúka 2-lôžkové izby (štandard alebo štandard so zdieľaným bazénom - iba s deťmi od 6 rokov.) s možnosťou 1-2 prísteliek, kúpeľňa (sprcha alebo vaňa, WC), sušič na vlasy, minichladnička, trezor (za poplatok), telefón, SAT-TV, WiFi, balkón alebo terasa. 

Stravovanie:
All inclusive formou bufetových stolov. All inclusive – raňajky, obedy a večere v hotelovej reštaurácii. Počas dňa ľahké občerstvenie v snack bare, čaj a káva popoludní, vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje miestnej výroby vo vybranom čase.

Pláž:
Piesočnatá pláž (miestami s prímesou drobných kamienkov) Kathara sa nachádza 600 m od hotela a nudistická pláž Mantomata 500 m. Ležadlá a slnečníky na pláži (za poplatok).


Popis:
Hotel Evita Resort ponúka komfortné ubytovanie vhodné pre rodiny aj páry, ktoré hľadajú relax blízko centra aj pláže. So svojimi službami a zařízením je ideálnym miestom pre oddychovú dovolenku.
 

Kalkulácia zájazdu:

Evita Resort:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)