Sun Beach Resort

Destinácia: Grécko » Rhodos » Ialyssos / Trianta

****x
Termín: od 4.10.2024 do 11.10.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1351467
letecká
Doprava: letecká
Strava: bez stravy / raňajky / polpenzia / all Inclusive
Kód termínu: 84562635
Cena od: 479,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Sun Beach Resort   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program fitness centrum tobogán tenis stolný tenis volejbal biliard minigolf šípky aqua aerobic, gym minifutbal TV detský bazén detské ihrisko plážový servis
Od pláže: 0 m
Od centra: 500 m
Od letiště: 10 km
Úvod:
Apart hotel Sun Beach Resort Complex ponúka pohodlné ubytovanie priamo vedľa pláže. Zariadenie je vhodné pre rodiny či páry, ktoré hľadajú relax blízko mestského centra.

Poloha:
Hotelový komplex Sun Beach Resort je situovaný na severozápadnom pobreží ostrova, v letovisku Ialyssos, cca 9 km od hlavného mesta Rhodos. Je umiestnený priamo pri pláži ocenenej modrou vlajkou v obklopení záhrad. Rezort sa rozprestiera na ploche 35 000 m2 pôdy plnej paliem a krásnych záhrad a pozostáva z 2 samostatných budov: plážového krídla a záhradného krídla. V pešej vzdialenosti (cca 500 m) sa nachádza aj centrum s miestnymi obchodíkmi, tavernami či barmi a kaviarničkami. Medzinárodné letisko RHO je vzdialené cca 10 km.

Hotel:
24-hodinová recepcia, lobby, hlavná reštaurácia, reštaurácia a la carte, hlavný bar, bar pri bazéne, vínny bar, snack bar, spoločenská miestnosť s TV, minimarket, Wi-Fi pripojenie, 2 vonkajšie bazény so sladkou vodou, 1 infinity bazén pre dospelé osoby (16+), detský bazén so šmykľavkou, slnečná terasa s ležadlami a slnečníkmi, detské ihrisko, hotelové denné aj večerné animačné a zábavné programy, živá hudba, aktivity: fitness, plážový volejbal, tenis, stolný tenis, minigolf, minifutbal, aquaerobic, biliard, šípky (niektoré aktivity môžu byť spoplatnené)

Izby:
Ubytovacie možnosti zahŕňajú rôzne typy štúdií a dvojlôžkových izieb s výhľadom na záhradu či na more. Vybavenie izieb tvorí vlastná kúpelňa s WC, sušič vlasov, centrálne ovládaná klimatizácia, telefón s priamou voľbou, SAT TV, Wi-Fi pripojenie, minichladnička, trezor (za poplatok), balkón alebo terasa.

Stravovanie:
polpenzia alebo all inclusive formou bufetových stolov. All inclusive – raňajky, obedy, večere v hotelovej reštaurácii v hlavnej budove. Počas dňa medzi jedlami ľahké občerstvenie v snack bare, vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje miestnej výroby vo vybranom čase.

Pláž:
Hotel je situovaný priamo vedľa pláže, čo hosťom umožňuje bezproblémový prístup k morskej pobrežnej zóne. Pláž je pieskovo-kamenistá a pláže v tejto časti ostrova zvyknú byť veternejšie s častejšími vlnami. Plážové slnečníky a ležadlá sú za poplatok. 


Popis:
Apart hotel Sun Beach Resort Complex ponúka pohodlné ubytovanie priamo vedľa pláže. Zariadenie je vhodné pre rodiny či páry, ktoré hľadajú relax blízko mestského centra.
 

Kalkulácia zájazdu:

Sun Beach Resort:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)