Costa Lindia Beach Resort

Destinácia: Grécko » Rhodos » Lardos

*****
Termín: od 28.9.2024 do 5.10.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1351470
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 84563097
Cena od: 1 056,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Costa Lindia Beach Resort   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program miniklub tobogán stolný tenis wellness, spa sauna turecké kúpele volejbal masáž kaderníctvo šípky kozmetický salón aqua aerobic, gym detský bazén detské ihrisko plážový servis
Od pláže: 0 m
Od centra: 2 km
Od letiště: 60 km
Úvod:
Hotel Costa Lindia Beach je ideálnym miestom pre návštevníkov hľadajúcich kombináciu pohodlia a vysokého štandardu ubytovania spolu s pôvabným gréckym prostredím. Hotel ponúka bohaté vybavenie a služby vrátane all-inclusive stravovania a je vhodný pre rodiny i páry.

Poloha:
Rozľahlý komplex Costa Lindia Beach sa nachádza priamo pri piesočnato-kamienkovej pláži s pozvoľným vstupom do mora v letovisku Lardos. Najbližšie nákupné možnosti či bary nájdete už aj v okolí hotela. Malebná dedinka Lardos je vzdialená cca 1,5 km. Známe mesto Lindos so starobylou Akropolou a krásnymi zálivmi je vzdialené asi 6 km. Medzinárodné letisko RHO je cca 60 km.

Hotel:
24-hodinová recepcia, lobby, hlavná reštaurácia, 3 x á la carte reštaurácia (nutná rezervácia), lobby bar, 2 bary pri bazéne, beach bar, niekoľko vonkajších bazénov, 2 detské bazény, šmykľavka, detské ihrisko, miniclub, udržiavaná záhrada, slnečná terasa s ležadlami a slnečníkmi, Wi-Fi pripojenie, výťah, hotelový denný a večerný animačný program, úschovňa batožiny, stolný tenis, plážový volajbal, šípky, vodný aerobik, wellness: SPA. Saunu a hamam môžete využívať bezplatne. Masáže, kozmetické procedúry a návšteva kaderníctva sú za poplatok.

Izby:
K dispozícii sú dvojlôžkové izby, ktoré sú vybavené moderným nábytkom, zrekonštruovaná kúpeľňa so sprchou/WC, individuálne ovládaná klimatizácia, stropný ventilátor, 50“ smart TV s HDMI pripojením, trezor, Wi-Fi, telefón, minibar (naplnený 2 vodami, 2 nealko nápojmi, 2 džúsy a 2 pivá pri príchode), príslušenstvo na prípravu kávy/čaju, kávovar na espresso (doplnenie 2 kapsulami denne, sušič vlasov, zrkadlo na líčenie, toaletné potreby, župany a papuče).

Stravovanie:
All inclusive: raňajky, obedy a večere formou bufetu
Miestne alkoholické a nealkoholické nápoje od 10:30 do 24:00 h (žiadne alkoholické nápoje v plážovom bare).
Káva, čaj a zákusky od 5:00 do 24:00 h.
Skoré raňajky od 5:00 do 7:00 h., kontinentálne raňajky od 8:00 do 10:00 h., neskoré raňajky od 10:00 do 11: 00 h. Snacky od 10:00 do 18:00 h.
Zmrzlina od 10:00 do 22:00 h.
Polnočné snacky od 22:00 do 24:00 h.

Pláž:
Piesočnato-kamienková pláž je priamo pri hoteli, pozvoľný vstup do mora; ležadlá a slnečníky zadarmo.


Popis:
Hotel Costa Lindia Beach je ideálnym miestom pre návštevníkov hľadajúcich kombináciu pohodlia a vysokého štandardu ubytovania spolu s pôvabným gréckym prostredím. Hotel ponúka bohaté vybavenie a služby vrátane all-inclusive stravovania a je vhodný pre rodiny i páry.
 

Kalkulácia zájazdu:

Costa Lindia Beach Resort:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)