Costa Lindia Blue Star

Destinácia: Grécko » Rhodos » Lardos

*****
Termín: od 28.9.2024 do 5.10.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1351471
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 84563231
Cena od: 986,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Costa Lindia Blue Star   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program fitness centrum parkovisko bazén vnútorný TV
Od pláže: 0 m
Od centra: 2 km
Od letiště: 60 km
Úvod:
Hotel Costa Lindia Blue Star ponúka pohodlné ubytovanie a kvalitné služby pre dovolenkárov hľadajúcich oddych na pláži i aktívnejší pobyt.

Poloha:
Costa Lindia Blue Star je novopostavený moderný hotel (len pre dospelých nad 16 r.) nachádzajúci sa v tichej lokalite letoviska Lardos. Je sesterským hotelom s Costa Lindia Beach Resort 5* (niektoré služby sú zdieľané). Najbližšie menšie nákupné možnosti či bary nájdete už aj v okolí hotela. Centrum malebnej dedinky Lardos je vzdialené cca 1,5 km. Známe mesto Lindos so starobylou Akropolou a krásnymi zálivmi je vzdialené asi 6 km. Medzinárodné letisko RHO je cca 60 km.

Hotel:
24-hodinová recepcia, lobby, hlavná reštaurácia, bar, pool bar, vonkajší bazén, udržiavaná záhrada, slnečná terasa s ležadlami a slnečníkmi, vnútorný bazén, menšia posilňovňa, Wi-Fi pripojenie, animačný program s večernou show a živou hudbou, výťah, úschovňa batožiny, výťah, hotelový trezor (za poplatok), parkovisko

Izby:
K dispozícií sú dvojlôžkové izby s možnosťou prístelky (rozkladacia pohovka). Izby sú vybavené moderným nábytkom, otvorenou kúpeľňou so sprchovacím kútom/WC, individuálne ovládanou klimatizáciou, ventilátorom, 50 '' smart TV s HDMI pripojením, trezorom, Wi-Fi, telefónom, minibarom (naplnený 2 vodami, 2 nealkoholickými nápojmi , 2 džúsy a 2 pivá pri príchode), príslušenstvo na prípravu kávy/čaju, kávovar na espresso (doplnenie 2 kapsulami denne, sušič vlasov, zrkadlo na líčenie, toaletné potreby, župany a papuče. Balkóny a terasy sú vybavené stolom a stoličkami.

Stravovanie:
All inclusive - raňajky, obedy a večere formou bufetu, počas dňa ľahké občerstvenie, neobmedzené množstvo nealkoholických a miestnych alkoholických nápojov (10.00-24.00). Možnosť čerpania na miestach a v časoch určených hotelom.

Pláž:
Verejná pláž, oddelená časť pre hotelových hostí (plážové ežadlá a slnečníky zdarma v obmedzenom množstve). Pláž je piesočnato-kamienková, má pozvoľný vstup do mora a je ocenená certifikátom Modrá vlajka. Prístup cez priestory hotelového komplexu.


Popis:
Hotel Costa Lindia Blue Star ponúka pohodlné ubytovanie a kvalitné služby pre dovolenkárov hľadajúcich oddych na pláži i aktívnejší pobyt.
 

Kalkulácia zájazdu:

Costa Lindia Blue Star:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)